Çiklizem

(Video)Përfundon Turi i 80-të Çiklistik i Shqipërisë. Stedman si individë dhe Greqia si ekip fitues të trofeve

Turi i 80-të i Shqipërisë në çiklizëm ka ulur siparin të premten në Fier, ndërsa etapa e pestë ka patur për itinerar Përmet – Fier. Një etapë që është nisur dhe ka përfundur me kohë të mirë, ndërsa i...

(Video)Moti i keq, etapa e 4-t e Rrethit të 80-të Çiklistik i Shqipërisë, Vlorë-Përmet, ndërpritet!

Stuhia e dendur e shiut, e breshërit, por edhe rrufetë e shumta shkaktojnë ndërprerjen e garës çiklistike për etapën e katërt të Turit të 80-të të Shqipërisë, Vlorë- Mbrostar- Përmet 185 kilometra e gjatë. Një etapë, e cila është...

Rrethi Çiklistik i Shqipërisë, mbyll etapën e tretë dhe e fiton serbi Turkulov

Rrethi Çiklistik i Shqipërisë është duke zhvilluar edicionin e 80-të teksa në këtë event marrin pjesë 150 sportistë edhe nga bota. Që prej ditës së hënë vijojnë garat, teksa ditën e djeshme është mbajtur etapa e tretë, Elbasan-Belsh-Kuçovë-Vlorë me distancë...

(Video)Greku, Butopulos, fitues i etapës së dytë Tiranë-Lushnjë-Elbasan. Rrethi i 80-të Çiklistik i Shqipërisë 22-26 maj

 Të martën është zhvilluar etapa e dytë e Rrethit të 80-të Çiklistik i Shqipërisë, ajo me itinerar Tiranë-Lushnjë-Elbasan, e cila ka qenë 157 km e gjatë. Siç dihet, prej disa vitesh ky Rreth është pjesë e kalendarit ndërkombëtar dhe...

Rrethi Çiklistik i Shqipërisë edicionin i 80-të, etapa e parë fitohet nga britaniku Stedman

Rrethi Çiklistik i Shqipërisë nisi sot edicionin e tij jubilar, të 80-të, dhe vendi ynë është ndër të dalluarit në kontinent, sepse kjo garë është e treta më e vjetra në Europë, pas të lavdishmëve Tur I Francës dhe...

Nis nesër, Rrethi Çiklistik i 80-të Shqipërisë. 5 etapa, 15 ekipe pjesëmarrëse me 150 garues. Rikthehet në konkurim edhe Vllaznia me një brez të...

 Rrethi Çiklistik i Shqipërisë, i njohur ndryshe si Turi i Shqipërisë, zhvillon këtë vit edicionin e tij të 80-të. Gara e 3-të më e vjetër çiklistike në Evropë, e cila prej disa vitesh është pjesë e kalendarit ndërkombëtar, do...

Latest News

- Advertisement -