Tenis

Tennis-Sara Nikole nga Rumania dhe Marco Aleksovski, fitues të Turneut Europian, “Shkodra Open U-12”.

Është mbyllur me sukses Turneu Europian i Tennisit “Shkodra Open U-12”, aktivitet i organizuar në Kompleksin Sportiv, Adriatic Tennis Park Shkodër. Një aktivitet ky që zhvillohet për herë të parë në këto përmasa me pjesëmarrjen e 16 ekipeve të...

(Video)Kampionati Europian i Tennisit për U12 me pjesëmarrjen e 16 ekipeve-Adriatic Tennis Park Shkodër-Mars 2023

Rreth 100 sportistë të moshës 10-12 vjeçare nga 16 vende Europiane janë prej dy ditësh mysafir në qytetin e Shkodrës duke konkuruar në Kampionatin Europian të Tennisit për grupmoshat U12.I emërtuar “Shkodra Open U-12”, aktiviteti në fjalë është i...

Programi i financimit ReLoad, ekipet e Klubit Shumësportësh Vllaznia, i kërkojnë Bashkisë Shkodër të marrin pjesë në dëgjesë për Projekt buxhetin e Sportit për...

Që nga viti 2021, ekipet e Klubit Shumësportesh Vllaznia janë financuar nga ana e Bashkisë Shkodër, si pjesë e projekteve të paraqitura dhe të fituara në mbështetje të programit të financimit ReLoad. Në bazë të marrëveshjes dypalëshe, projektet në...

Fituesi i 20 turneve në tennis Rozher Federer, vendos të mbyll karrieren në moshën 41 vjeçare

Rozher Federer ka bërë të ditur të enjten se do të tërhiqet nga karriera aktive si tenist pas Kupës “Laver”, që do të mbahet javën e ardhshme në Londër. “Unë jam 41 vjeç, - ka deklaruar ai nëpërmjet një...

(Video)Adriatic Tennis Park-pret turneun Shkodra Open U16 – Tennis Europe Junior Tour

Mbi 60 sportistë, përfaqësues të 12 ekipeve të huaja janë pjesë e turneut ndërkombëtar “Shkodra Open U16 - Tennis Europe Junior Tour”, i cili po zhvillohet në kompleksin sportiv Adriatic Tennis Park të Shkodrës.Krahas Australisë, Italisë, Ukrainës, Maqedonisë së...

Latest News

- Advertisement -