Arte Marciale

Tjetër sukses i Vllaznisë në Taekwondo, pesë medalje në Kampionatin Kombëtar të moshave

Vllaznia në Taekwondo nuk di të ndalet. Pas sukseseve të mëparshme, falë përgatitjeve sistematike dhe shumë profesionale të drejtuara nga kyetrajneri Elion Puka, ekipi shkodran i Taekwondo-së, shkëlqen edhe në Kampionatin Kombëtar të Taekwondo-së për kategorinë e para të...

Judistet kosovare shkëlqejnë në Europianin e Lisbonës, medalje ari për Distria Krasniqin

Sporti i Judos vazhdon të jetë prioritet në Kosovë. Me rezultatet mjaft të mira që po arrijnë në arenën ndërkombëtare, sportistët e kësaj disipline janë krenaria e kosovarëve kudo nëpër botë.  Së fundmi, flamuri kosovar është ngritur si fitues...

Latest News

- Advertisement -