Peshëngritje

Programi i financimit ReLoad, ekipet e Klubit Shumësportësh Vllaznia, i kërkojnë Bashkisë Shkodër të marrin pjesë në dëgjesë për Projekt buxhetin e Sportit për...

Që nga viti 2021, ekipet e Klubit Shumësportesh Vllaznia janë financuar nga ana e Bashkisë Shkodër, si pjesë e projekteve të paraqitura dhe të fituara në mbështetje të programit të financimit ReLoad. Në bazë të marrëveshjes dypalëshe, projektet në...

(Video) Shkodra, me një palestër moderne peshëngritje. Merr emrin e Mjeshtrit të Madh, Asim Belinovi, frymëzim për brezat e rinj

Peshëngritja shkodrane, tashmë ka një palestër moderne. Inaugurimi i saj është bërë pasditen e së enjtes në mjediset poshtë shkallëve të stadiumit  “Loro Boriçi”, ku shiritin e përurimit e ka prerë kryebashkiaku shkodran, Bardh Spahia së bashku me Presidentin...

Të shërojmë BLOZËN e DOPINGUT dhe as NA INTERESON “TRANSPARENCA” E GJOZËS Nag prof. dr. XHEVDET ZEKAJ

Nuk ka mbetur shqiptar që nuk e di tashmë se sa herë marrim pjesë në garat europiane apo botërore të peshëngritjes, duhet të presim se cila do të jetë bloza e radhës, cili do të jetë katrani i zi...

Latest News

- Advertisement -