Noti

Not-Kupa “Klavio Meça”, 8 medalje të fituara nga Vllaznia, spikat Elia Lika

Aktiviteti i fundit për vitin 2021 në sportin e notit ishte Kupa “Klavio Meça” e organizuar në Tiranë me pjesëmarrjen e ekipeve më të mira të kampionatit kombëtar. Një aktivitet ky i zhvilluar në nderim dhe përkujtim të ish...

Not-Turneu Ndërkombëtar i Shkupit, Vllaznia e drejtuar nga Kol Shiroka fiton 5 medalje

5 medalje kanë merituar notarët shkodranë në Turneun Ndërkombëtar zhvilluar në kryeqytetin e Maqedonisë së Veriut, Shkup, aktivitet ky i organizuar në kuadër të festave të nëntorit me pjesëmarrjen e Shqipërisë, Kosovës, Serbisë, Bullgarisë, dhe Maqedonisë së Veriut mikpritëse.Ekipi...

(Video) Vetëm 13 vjeçe, Uerda Jahaj, kampione e Shqipërisë në 800 me stil i lirë për të rritur. K. Kombëtar i Notit, Vllaznia e...

Notarët e ekipit të Vllaznisë të drejtuar nga trajneri, Kol Shiroka ishin pjesëmarrës në garat e Kampionatit Kombëtar të organizuar nga Federata Shqiptare e Notit në pishinat e kryeqytetit.Drini Ujkashej, Elia Lika, Besion Pemaj, Viki Tafrruku, Andia Pemaj, Michelle...

Notarët shkodranë, Briseida dhe Kostandin Llazari, 8 medalje Ari dhe 2 kupa Kupa personale, në Turneun Ndërkombëtar të Bosnjës, “Sharks Cup”

Notarët shkodranë, Briseida dhe Kostandin Llazari, ishin të vetmit pjesëmarrës nga Shqipëria në Turneun Ndërkombëtar të Bonjës, “Sharks Cup”.Mes 489 notarëve, përfaqësues të 26 ekipeve,  nga Bosnja vendase, Serbija, Mali i Zi, dhe vende të tjera të Rajonit, konkuroi...

Not-Maratona e Sarandës-Vllaznia me trajnerin Kolë Shiroka, më e mira për kategorinë e fëmijëve. Shkodranet Uerda Jahaj dhe Viki Tafruku fitojnë vendin e parë...

Ekipi i Vllaznisë me trajner ish notarin kampion Kolë Shiroka vazhdon të surprizojë me paraqitjet shumë të mira që po bën në konkurimet kombëtare. Suksesi i radhës është ai i regjistruar në Maratonën Kombëtare të Notit e zhvilluar me...

Latest News

- Advertisement -