Saturday, May 25, 2024

Alpinizem

Lajm i mirë për Schumacher. 7 herë kampioni i botës, pritet të jetë në dasmën e vajzës së tij Gina, 10 vite pas aksidentit...

Shumë lule për Gina Schumacher, vajzën e shtatë herë kampionit të botës në Formula 1, Michael Schumacher, e cile do të martohet këtë verë me të fejuarin e saj Ian Bethke. Ashtu si me të gjitha dasmat në të...

Programi i financimit ReLoad, ekipet e Klubit Shumësportësh Vllaznia, i kërkojnë Bashkisë Shkodër të marrin pjesë në dëgjesë për Projekt buxhetin e Sportit për...

Që nga viti 2021, ekipet e Klubit Shumësportesh Vllaznia janë financuar nga ana e Bashkisë Shkodër, si pjesë e projekteve të paraqitura dhe të fituara në mbështetje të programit të financimit ReLoad. Në bazë të marrëveshjes dypalëshe, projektet në...

Alpinizëm- Klubi Taraboshi dhe Alket Camaj, më të mirët e Kampionatit Kombëtar të Kacavjerrjes Sportive

Alpinizmi, si një ndër sportet me një traditë të hershme ka dhuruar vazhdimisht emocione në garat dhe kampionatet e zhvilluara në vite. Por, garat e fundit që Federata Shqiptare e Alpinizmit organizoi në Gjipe ishin krejt të veçanta. Këtë...

Latest News

- Advertisement -spot_img