Friday, September 22, 2023

Handball

(Video) Shkodrania e talentuar Angela Prela, kampione Europe me Italinë në Handball. Dëshira për të luajtur për Vllazninë dhe kombëtaren shqiptare

Kombëtarja e Italisë është shpallur kampione e Europe në handball për femra U-19. Në finalet e këtij europiani që u zhvilluan këto ditë në Kosovë, ndër më të mirat e formacionit Italian ishte edhe Angela Prela, shkodrania me numrin...

(Video) Turneun Mbarëkombëtar, “Nikolin Karroca” e fiton Drita e Gjilanit. Sportistët më të mirë shpallen” Alban Haziri i Dritës dhe Jorni Egerci i Vllaznisë

  Klubi i Handballit Drita, Gjilan është shpallur fitues i Turneut të 3-të mbarëkombëtar të handballit, aktivitet i organizuar në nderim të ish handballistit dhe ish presidentit të Vllaznisë, Nikolin Karroca. Turneu në fjalë është zhvilluar në pallatin e   Sportit “Qazim...

(Video) Handball-Të dielën, Turneu Mbarëkombëtar “Nikolin Karroca”, edicioni i tretë. Trajneri i Vllaznisë Vili Haxhija, flet për organizimin e aktivitetit

Klubi i Handballit Vllaznia në bashkëpunim me familjen Karroca, organizon të dielën në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” të Shkodrës, Turneun Ndërkombëtar Memorial të Handballit në nderim të ish handballistit kampion të Vllaznisë, dhe më pas ish presidentit të...

Programi i financimit ReLoad, ekipet e Klubit Shumësportësh Vllaznia, i kërkojnë Bashkisë Shkodër të marrin pjesë në dëgjesë për Projekt buxhetin e Sportit për...

Që nga viti 2021, ekipet e Klubit Shumësportesh Vllaznia janë financuar nga ana e Bashkisë Shkodër, si pjesë e projekteve të paraqitura dhe të fituara në mbështetje të programit të financimit ReLoad. Në bazë të marrëveshjes dypalëshe, projektet në...

(Video) Kolegët e sportit dhe familjarët e Nikolin Karrocës, flasin për Turneun Ndërkombëtar Memorial “Nikolin Karroca 2022”

(Video) Kolegët e sportit: Trajneri Ali Matlia, handballisti Artan Durro, trajneri i Kaçanikut, Bahri Lika, trajneri i ekipit të handballit në Universitetin “Luigj Gurakuqi” Shkodër, Ermal Milla, dhe Ludovik Karroca, babai i Nikolin Karrocës, flasin për Turneun Ndërkombëtar Memorial...

Latest News

- Advertisement -spot_img