Tuesday, July 23, 2024

(Video) Gjimnastikë Artistike-“Kupa e Republikës”. Ekipi Gjimnastika Vllaznia, spikat si më i miri i aktivitetit me grup-moshat

Lexo

Federata Shqiptare e Gjimnastikës ka organizuar në qytetin e Beratit garat kombëtare të “Kupës së Republikës” në disiplinën e Gjimnastikës Artistike, për kategorinë e grup-moshave për femra dhe meshkuj.

Mes shumë ekipeve pjesmarrëse për çdo grup-moshë nga Shoqata e Klube të ndryshme, konkurues ishte edhe ekipi shkodran, Gjimnastika Vllaznia. Ekipi, që drejtohet nga trajneri Izmir Kashi dhe kolegët e tij, Shpresa Salja dhe Latif Kashi, ky i fundit një ish gjimnast kampion me Vllazninë, traditën e të cilit tashmë e ka marrë i biri, Izmiri si trajner i parë, u prezantua me gjimnastët e tij në të gjitha disiplinat e konkurimit, për femra dhe meshkuj.

Falë një përgatitje cilësore dhe sistematike në proçesin stërvitor, gjimnastët e ekipit Gjimnastika Vllaznia ishin më të mirët e aktivitetit. Ndër to, figurën më të mirë sportive e kanë bërë Maria Zefi e moshës 7-8 vjeçare, Mishela Bitanji e moshës 9-10 vjeçare, Merili Islami e moshës 11-12 vjeçare, Klea Marku mosha 13-14 vjeçare, të cilat u shpallën kampion në grupmoshat e tyre për femra.

Titujt kampion në grupmoshat e tyre në konkurimin individual, i fituan edhe gjimnastët meshkuj: Paulo Zefi, mosha 10-11 vjeçare, Eduard Zefi mosha 12-13 vjeçare.

Figurë të mirë sportive bënë edhe gjimnastët e tjerë shkodranë, Gresa Dragani vendi i dyte për moshën 15 vjeçare, Sara Moleci, vendi i trete mosha 13-14 vjeçare, për femra, si dhe për meshkuj, Oerdi Metani vendi i trete për moshën 10-11 vjeçare dhe Kristi Marku vendi i trete për moshën 12-13 vjeçare

Rezultatet teknike të ekipit Gjimnastika Vllaznia:

Femra

Mosha 7-8vjec

Maria Zefi vendi i pare

Mosha 9-10 vjec

Mishela Bitanji vendi i pare

Mosha 11-12 vjec

Merili Islami vendi i pare

Mosha 13-14vjec

Klea Marku vendi i pare

Sara Moleci vendi i trete

Mosha 15+

Gresa Dragani vendi i dyte

Meshkuj

Mosha 10-11

Paulo Zefi vendi i pare

Oerdi Metani vendi i trete

Mosha 12-13

Eduard Zefi vendi i pare

Kristi Marku vendi i trete

(Video) Pamje nga garat e Kupës së Republikës në Gjimnastikën Artistike zhvilluar në qytetin e Beratit

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img