Friday, May 24, 2024

(Video) Pasioni për gjykimin. Arbitri i futbollit, Erdis Dibra, mes Shkodrës dhe Italisë

Lexo

Erdis Dibra është ndër të rinjtë e pasionuar pas fushës së gjykimit. Si pjesë e Kolegjumit të Arbitrave të Shkodrës, ai spikati që në fillimet e karrieres, për nivelin e tij të vendimmarrjeve në fushën e lojës, ndërkohë që për arsye të studimeve u detyrua të zhvendosej në Itali, ku edhe atje vijon pasionin e tij për arbitrimin.

Gjatë karrieres së tij si arbitër në Shqipëri, Erdisi kujton me nostalgji bashkëpunimin me kolegët e tij, si dhe besimin që iu dha për të gjykuar edhe ndeshje shumë të rëndësishme, lokale dhe kombëtare.

Pasionin për tu aktivizuar në fushën e arbitrimit, Erdisi e mori nga familja e tij, e tëra sportive, dhe më së shumtmi nga babai, Edmond Dibra, komentatori i mirënjohur i Radio Tiranës për ndeshjet e futbollit.

Ndërsa flet edhe për Vllazninë, ku si tifoz e ndjek me shumë passion skuadrën e zemrës së qytetit të tij, si profesionist i fushës së gjykimit, Erdisi mendon se  arbitrimi në Shqipëri ka një rritje të dukshme cilësore.

Gaspër MARKU

(Video) Intervista me shkodranin Erdis Dibra, arbitrin mes Shqipërisë dhe Italisë

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img