Thursday, February 22, 2024

Kalendari i ndeshjeve / Turneu i ekipeve përfaqësuese rajonale për moshat U-15, U-14 & U-13 rikthehet më 8 maj

Lexo

Turneu i përfaqësueseve rajonale që organizohet nga Federata e Futbollit për ekipet e moshave U-13, U-14 dhe U-15 do të rikthehet sërish më 8 maj, teksa kjo është hera e dytë brenda këtij viti që ky turne zhvillohet nga FSHF.

Pjesë e këtij turneu do të jenë të gjitha ekipet rajonale të këtyre tre grupmoshave nga Tirana, Durrësi, Elbasani, Shkodra, Fieri, Korça, Lezha dhe Gjirokastra, që si synim kryesor ka evidentimin e elementëve të rinj që luajnë në kampionatet rajonale të organizuara nga FSHF dhe vëzhgimin e mëtejshëm të tyre nga stafi i të gjitha ekipeve kombëtare, për të seleksionuar lojtarët e rinj që mund të jenë potencial i ekipeve kombëtare të moshave në vijim.

Ndeshjet e grupeve do të nisin nga e hëna e 8 majit dhe do të luhen në Kamëz dhe Fier, ndërsa finalet që do të përcaktojnë fituesin e secilës grupmoshë do të zhvillohen të enjten e 11 majit në ‘Shtëpinë e Futbollit’ në Tiranë.

Në bazë të rregullores së këtij aktiviteti, kohëzgjatja e çdo ndeshjeje do të jetë; për moshën U-13 me 2 pjesë nga 30 minuta; për moshën U-14 me 2 pjesë nga 35 minuta; për moshën U-15 me 2 pjesë nga 40 minuta. Në rast barazimi nuk do të aplikohet koha shtesë, por goditjet e penalltive që do të përcaktojnë edhe fituesin e çiftit.

Turneu i ekipeve përfaqësuese rajonale për moshat U-15, U-14 & U-13

Kalendari i ndeshjeve:

U-14 dt.2010: Fier, Elbasan, Korça, Gjirokastër

Dt.08.05.2023 (E hënë)

Fieri – Korça

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-14, ora 11:00

Gjirokastër – Elbasani

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-14, ora 11:00

  • Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                                Mosha U-14, ora: 12:30 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                                Mosha U-14, ora: 12:30

U-15 dt.2009: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë

Dt.08.05.2023 (E Hënë)

Tirana – Lezha

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-15, ora 10:30

Durrës – Shkodër

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-15, ora 10:30

  • Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-15, ora 12:00  

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-15, ora 12:00

U-15 dt.2009: Fier, Elbasan, Korça, Gjirokastër

Dt.09.05.2023 (E martë)

Fieri – Korça

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-15, ora 11:00

Gjirokastër – Elbasani

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-15, ora 11:00

 

  • Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                                Mosha U-15, ora: 12:30 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                                Mosha U-15, ora: 12:30

 

U-14 dt.2010: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë

Dt.09.05.2023 (E martë)

Tirana – Lezha

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-14 ora 10:30

Durrës – Shkodër

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-14, ora 10:30

  • Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-14, ora 12:00  

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-14, ora 12:00

U-13 dt.2011: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë

Dt.10.05.2022 (E Mërkurë)

Tirana – Lezha

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-13 ora 10:30

Durrës – Shkodër

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-13, ora 10:30

  • Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-14, ora 12:00  

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

Kompleksi sportiv “Qendra e Ekipeve Kombëtare” Kamëz                                                                                                 Mosha U-14, ora 12:00

U-13 dt.2011: Tiranë, Durrës, Shkodër, Lezhë
Dt.10.05.2022 (E Mërkurë)

Fieri – Korça

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-13, ora 11:00

Gjirokastër – Elbasani

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                               Mosha U-13, ora 11:00

  • Ndeshja finale dhe ndeshja për vendin e 3-të & të 4-t

Fituesit e çifteve 1 dhe 2

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                                Mosha U-13, ora: 12:30 

Humbësit e çifteve 1 dhe 2

Aneksi i stadiumit “Loni Papuçiu” Fier                                                                                                                Mosha U-13, ora: 12:30

Finalet

Dt. 11.05.2022 (E enjte)

Fituesit e moshës U-15 në Kamëz dhe në Fier

“Shtëpia e Futbollit” (fusha me bar sintetik)

Mosha U-15, ora 12:00

Fituesit e moshës U-14 në Kamëz dhe në Fier

“Shtëpia e Futbollit” (fusha me bar sintetik)

Mosha U-14, ora: 10:30

Fituesit e moshës U-13 në Kamëz dhe në Fier

“Shtëpia e Futbollit” (fusha me bar sintetik)

Mosha U-13, ora: 10:30

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img