Saturday, April 13, 2024

Taekwondo-Kampionati Ndërkombëtar, “5 Cadet & Children Select”. Vllaznia e treta si ekip, Aris Sula, Menida Meta dhe Edrit Coka, Xhesina Lekaj, kampion si individë

Lexo

476 sportist dhe 44 ekipe nga 5 shtete të rajonit, ishin pjesëmarrës në Kampionatin Ndërkombëtar “5 Cadet & Children Select” të sportit Taekwondo. Pjesë e këtij aktiviteti ishte edhe Vllaznia e drejtuar nga kryetrajneri Elion Puka, e cila ka numrin më të madh të konkuruesve në grupmoshat e ndryshme, duke filluar nga kategoria Cadet, për të vijuar me Young Cadet, Kids B, Kids C.

Në përfundim të kampionatit, në konkurimin ekipor, vendin e parë e meritoi Elit Sport Akademi, ndërkohë që në vendin e dytë dhe të tretë u renditen Tirana dhe Vllaznia. Në klasifikimin individual, katër sportistë të Vllaznisë u shpallën kampionë në peshat dhe kategoritë e tyre. Ato janë: Ajris Sula -30 kg, Menida Meta -41 kg, Edrit Coka -49 kg, Xhesina Lekaj -36 kg.

Rrezultatet e arritura nga sportistët e Vllaznisë:

Kategoria Cadet

 1. Xhozef Delija -33 kg vend i 4-të
 2. Brion Lekaj -37 kg vend i 2-të
 3. Sion Marashi -45 kg vend i 4-të
 4. Noel Camaj -49 kg vend i 4-të
 5. Edrit Coka -49 kg kampion
 6. Orgen Gjuhca -53 kg vend i 4-të
 7. Franko Suka -53 kg vend i 4-të
 8. Alessandro Hoti +65 kg vend i 3-të
 9. Menida Meta -41 kg kampione
 10. Riada Gradeci -44 kg vend i 4-të
 11. Reina Spatari -47 kg vend i 2-të

Kategoria Young Cadet

 1. Klevis Mecaj -27 kg vend i 4-të
 2. Alim Maho -30 kg vend i 4-të
 3. Luar Hoti -30 kg vend i 4-të
 4. Omer Fani -33 kg vend i 3-të
 5. Omer Puka -33 kg vend i 3-të
 6. Ergin Karini -36 kg vend i 4-të
 7. Sidrit Hoxhaj -36 kg vend i 4-të
 8. Jamarb Ciroka -36 kg vend i 4-të
 9. Eron Hasandoçaj -40 kg vend i 4-të
 10. Rohan Hasani -48 kg vend i 3-të
 11. Eden Tukaj +48 kg vend i 2-të
 12. Emir Ciroka +48 kg vend i 3-të
 13. Ajris Sula -30 kg kampione
 14. Ajsel Gradeci -33 kg vend i 4
 15. Xhesina Lekaj -36 kg kampione
 16. Asia Koci -36 kg vend i 4-të
 17. Ensara Cemi -36 kg vend i 3-të
 18. Kejda Duli -40 kg vend i 3-të
 19. Ermira Beci -44 kg vend i 3-të

Kategoria Kids B

 1. Amri Peqini
 2. Enes Sulaj
 3. Ednor Terbuni
 4. Dijar Beci
 5. Ered Pepaj
 6. Amar Alijaj
 7. Elois Spatari
 8. Asena Gradeci
 9. Elia Golemi

Kategoria Kids C

 1. Amir Puka
 2. Omer Barbullushi
 3. David Kalaj
 4. Joel Marinaj
 5. Tristan Kraja
 6. Enes Zhejani
 7. Regen Cocja
 8. Rein Cocja
 9. Noart Lula
 10. Ean Zefi
 11. Zejd Boshnjaku
 12. Amina Kraja
 13. Greis Hasanaj
 14. Erora Nuha
 15. Kenza Hoxha
 16. Darlin Meti

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img