Thursday, February 29, 2024

(Video) Përfundon Kupa e Shqiperisë dhe Kampionati Kombëtar i Demostrimit në Taekwondo 2023. Vllaznia, fituese për kategorinë e fëmijëve, e dyta për para të rinjë dhe e treta për të rinjtë dhe të rriturit

Lexo

Është mbyllur me sukses Kupa e Shqipërisë dhe Kampionati Kombëtar i Demostrimit në Taekwondo 2023. I zhvilluar në pallatin e sportit, “Qazim Dervishi”, aktiviteti në fjalë, që ishte i fundit për këtë vit kalendarik, pati një pjesëmarrje të madhe, mbi 350 sportistë, përfaqësues të 20 ekipeve, më e madhja në konkurimin e viteve të fundit në këtë sport.

Ekipi me pjesëmarrjen më të madhe në këtë aktivitet ishte ai i Vllaznisë, i cili u përfaqësua me 104 sportistë të kategorive të ndryshme moshash, nga 6 vjeç deri në kategorinë e mtë rriturve. I drejtuar nga kryetrajneri Elion Puka dhe kolegët e tij, Neriman Puka dhe Nikolin Perzefi, Blerta Perzefi, Irsa Osmanagiq, Selma Uruçi, si dhe emra të tjerë të një stafi të zgjeruar trajnerësh të grupmoshave të ndryshme, Enisa Shabaj, Marian Ngobeh, Neual Uruçi, Muhamed Dyli, Rejan Dyli, Edri Hoti, Edrit Çoka, Hysen Kermeshtna (Ziku), Lindi Dervishi, Learta Trushi, Sajmir Trushi, Albert Puka, Elsameda Çinarja, Sokol Xhabija, Edison Kraja, Bilal Puka, Gëzim Ferhati.

në klasifikimin ekipor, Vllaznia arriti të fitojë vendin e parë për kategorinë e fëmijëve, vend i dytë me kategorinë e para të rinjëve, si dhe u arritën edhe dy vende të treta për kategoritë e të rinjëve dhe të rriturve.

Ndërkohë, në konkurimin individual, sportistët e Vllaznisë, arritën të fitonin 22 vende të para 24 vende të dyta dhe 40 vende të 3-ta. Nga gjiri i Vllaznisë doli edhe sportistja më e mirë e aktivitetit për kategorinë e fëmijëve, Ajris Sula, e cila u shpall kampione në peshën deri në 31 kg për kategorinë B.

Kupën e Shqipërisë dhe Kampionatin Kombëtar të Demostrimit në Taekwondo 2023, e ndoqën prej së afërmi Zv/Ministri i Arsimit dhe Sportit Endrit Hoxha, Deputetja së Qarkut Shkodër Edona Bilali, Prefektja e Shkodrës Majlinda Angoni, Drejtoresha e Rrinisë dhe Sportit në Bashkinë Shkodër Amila Gjyrezi.

Krahas dorëzimit të trofeve ekipor dhe individual për më të mirët e Kupës së Shqipërisë në Taekwondo, organizatorët e aktivitetit kanë shpëndarë tituj “Mirënjohje” për disa nga autoritetet e pranishme, të cilët kanë dhënë kontributin e tyre për mbarëvajtjen e aktivitetit, si dhe në përgjithësi për mbështetjen që po i japin këtij sporti në përgjithësi.

Rezultatet teknike të sportistëve të Vllaznisë-Kupa e Shqipërisë në Taekwondo

Kategoria femije C

 1. Blini Hasandoçaj -21 kg vend i 3-të
 2. Joel Marinaj -21 kg vend i 3-të
 3. Edrin Murrizi -21 kg vend i 2-të
 4. Elkida Hysaj -21 kg vend i 4-të
 5. Mia Plaku -21 kg vend i 3-të
 6. Ersa Lika -21 kg kampione
 7. Amri Peqini -23 kg kampion
 8. Irsa Coka -23 kg kampione
 9. Armin Hoxha -25 kg vend i 3-të
 10. Roel Shimaj -25 kg vend i 2-të
 11. Rean Sela -29 kg vend i 3-të
 12. Aiden Hasmegaj -29 kg vend i 2-të
 13. Asja Mucaj -29 kg vend i 3-të
 14. Amelia Kuci -29 kg vend i 2-të
 15. Amadio Beqiri -33 kg vend i 3-të
 16. Lindi Shehu -33 kg vend i 4-të
 17. Halisa Abdall -33 kg kampione
 18. Belkisa Nushi -36 kg kampione
 19. Amelia Ndoj -36 kg vend i 2-të

Kategoria Fëmijë B

 1. Noel Dibra -25 kg vend i 3-të
 2. Arlis Buqaj -25 kg vend i 4-të
 3. Amos Zeqo -25 kg vend i 3-të
 4. Elois Spatari -25 kg vend i 2-të
 5. Klevis Mecaj -27 kg vend i 3-të
 6. Ednor Terbuni -27 kg vend i 2-të
 7. Luar Hoti -29 kg kampion
 8. Omer Puka -31 vend i 2-të
 9. Ajris Sula -31 kg kampione (sportistja më e mirë teknike për fëmijë)
 10. Elia Golemi -31 kg vend i 2-të
 11. Asena Gradeci -31 kg vend i 3-të
 12. Rajan Martinaj -33 kg vend i 3-të
 13. Amri Coka -33 kg vend i 3-të
 14. Sidrit Hoxhaj -36 kg vend i 2-të
 15. Xhesina Lekaj -36 kg kampione
 16. Kejsi Shkreli -36 kg vend i 3-të
 17. Keiden Frroku -40 kg vend i 4-të
 18. Dionis Ymeri -40 kg vend i 4-të
 19. Arsejda Rranxi -40 kg kampione
 20. Rohan Hasani +40 kg kampion
 21. Erlis Kruja +40 kg vend i 3-të
 22. Hea Rexhepi +40 kg vend i 3-të
 23. Anita Velaj +40 kg vend i 3-të

Kategoria Fëmijë A

 1. Alim Maho -29 kg vend i 3-të
 2. Albion Murrizi -29 vend i 3-të
 3. Xhozef Delija -31 kg kampion
 4. Martin Lulaj -33 kg vend i 3-të
 5. Ajsel Gradeci -33 kg vend i 2-të
 6. Erglisa Lika -33 kg vend i 3-të
 7. Brion Lekaj -36 kg vend i 4-të
 8. Arel Hysaj -36 kg vend i 4-të
 9. Julid Shimaj -36 vend i 4-të
 10. Enea Velaj -36 kg vend i 4-të
 11. Bertan Çeliku -40 kg kampion
 12. Sion Marashi -40 kg vend i 2-të
 13. Oneis Vuçaj -40 kg vend i 4-të
 14. Ennes Malaj -44 kg vend i 3-të
 15. Ema Ymeri -44 kg kampione

58.Orgen Gjuhca -48 kg vend i 3-të

 1. Reina Spatari +44 kg kampione
 2. Franko Suka +48 kg vend i 2-të
 3. Aldin Draga +48 kg kampion
 4. Daniel Zefi +48 kg vend i 4-të

Kategoria Para të rinj

 1. Menida Meta -41 kg kampione
 2. Riada Gradeci -44 kg vend i 3-të
 3. Ana Pici -44 kg vend i 3-të
 4. Arisla Boriçi -44 kg vend i 2-të
 5. Edrit Coka -45 kg kampion
 6. Amina Hadri -47 kg vend i 3-të
 7. Edina Balijaj -47 kg vend i 3-të
 8. Rejsi Meaj -49 kg vend i 3-të
 9. Alen Beqiri -49 kg vend i 4-të
 10. Noel Camaj -49 kg vend i 4-të
 11. Aron Lulaj -49 kg vend i 4-të
 12. Revne Deda -53 kg vend i 3-të
 13. Joni Nezaj -53 kg vend i 3-të
 14. Ibrahim Rahova -57 kg vend i 3-të
 15. Rejan Dyli -57 kg vend i 2-të
 16. Rea Broci -59 kg vend i 2-të
 17. Ingrid Kthupi +59 kg vend i 3-të
 18. Ema Dodaj +59 kg vend i 2-të
 19. Ambri Mustafa -61 kg vend i 2-të
 20. Alessandro Hoti +65 kg vend i 2-të

Kategoria Të rinj

 1. Aron Duka -48 kg kampion
 2. Isra Meta -49 kg kampione
 3. Ensar Dani -55 kg vend i 3-të
 4. Selma Uruçi -55 kg vend i 3-të
 5. Irsa Osmanagiq -63 kg kampione
 6. Alesia Zefi -63 kg vend i 2-të
 7. Saimir Trushi -68 kg vend i 3-të
 8. Muhamed Dyli -68 kg vend i 3-të
 9. Erdis Thelbi -78 kg vend i 3-të

Kategoria Të rritur

 1. Enisa Shabaj -53 kg kampione
 2. Neriman Puka -53 kg vend i 2-të
 3. Edri Hoti -58 kg vend i 2-të
 4. Hysen Karmeshtna -58 kg vend i 3-të
 5. Esad Malaj -63 kg kampion
 6. Nejla Uruçi -73 kg kampione
 7. Neual Uruçi -74 kg vend i 3-të
 8. Nikolin Perzefi -80 kg vend i 3-të
 9. Lindi Dervishi -80 kg vend i 2-të
 10. Realdi Rrotani +87 kg vend i 2-

(Video) Pamje nga aktiviteti i Kupës së Shqipërisë dhe Kampionatit Kombëtar të Demostrimit në Taekwondo 2023.

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img