Saturday, May 18, 2024

BOKS-Europiani i Beogradit për të rritur. Kuqezinjtë konkurojnë me pesë pesha, spikasin duelet dy shkodranëve, Arjon Kajoshi dhe Senad Drini

Lexo

Kombëtarja e boksit e drejtuar nga trajneri shkodran Zef Gjoni, si dhe kolegët e tij Gezim Zeneli dhe Sead Bushati është pjesëmarrëse e Kampionatit Europian për kategorinë e të rriturve, i cili këtë vit zhvillohet në kryeqytetin serb Beograd.

Në përbërje të delegacionit sportiv shqiptar bëjnë pjesë pesë boksierë. Ato janë: Ani Haxhillari kategoria e peshës 57 kg, Alban Beqiri kategoria e peshës 71 kg,  Arjon Kajoshi kategoria 75 kg,  Senad Drini kategoria 80 kg dhe Luis Gjolena kategoria 92 kg.

Në bazë të shortit të hedhur, i pari që starton për ekipin tonë është boksieri Ani Haxhillari kategoria 57 kg i cili do të ketë përballë Krzpiet Jakub ( Poloni).

Më pas do të jetë boksieri shkodran Senad Drini kategoria 80 kg, i cili do të ketë përballë Osaro Lucky Aimufua ( Austri).

Menjëhere pas Drinit në programin e konkurimit është radha e boksierit tjetër shkodran Arjon Kajoshi që bokson në kategorinë 75 kg, i cili do të ketë përballë Marian Alexandru Buleu ( Roumani).

I fundit nga lista e boksierëve shqiptare në këtë Europian ëshë konkurimi i Luis Gjolena kategoria 92 kg, i cili do të ketë përballëe Koppany Feher ( Hungari).

Nisur nga faza përgatitore e zhvilluar në Shkodër pak ditë më parë, pritshmëritë më të mëdha për medalje janë për dy boksierët shkodranë, Arjon Kajoshi dhe Senad Drini.

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img