Wednesday, April 17, 2024

Programi i financimit ReLoad, ekipet e Klubit Shumësportësh Vllaznia, i kërkojnë Bashkisë Shkodër të marrin pjesë në dëgjesë për Projekt buxhetin e Sportit për vitin 2023

Lexo

Që nga viti 2021, ekipet e Klubit Shumësportesh Vllaznia janë financuar nga ana e Bashkisë Shkodër, si pjesë e projekteve të paraqitura dhe të fituara në mbështetje të programit të financimit ReLoad. Në bazë të marrëveshjes dypalëshe, projektet në fjalë përfundojnë  në fund të Qershorit të vitit 2023. Në këto kushte, drejtuesit e shoqatave sportive pranë Klubit Shumësportesh Vllaznia janë të interesuar të dijnë fatin e tyre në lidhje me të ardhmen e këtij projekti. Konkretisht, përmes një shkrese zyrtare drejtuar Bashkisë Shkodër, ato kanë shprehur dëshirtën dhe domosdoshmërinë e pjesëmarrjes që përfaqësuesve të tyre në një dëgjesë ku diskutohet në lidhje me Projekt buxhetin e Sportit për vitin 2023 nga Bashkia Shkodër.

Ja kërkesa zyrtare që drejtuesit e shoqatave sportive kanë depozituar pranë Bashkisë Shkodër

Shkodër, me 09.11.2022

Lënda:           Kërkesë për dëgjesë mbi buxhetin e vitit 2023

Drejtuar:         Kryetarit të Bashkisë Shkodër

 

Për dijeni:      Zyra e Kulturës, Rinisë dhe Sporteve

                       Këshilli Bashkiak

                       (Komisioni i Ekonomisë)

I nderuar Zoti Kryetar! Së pari urojmë që të jeni mirë.

Ashtu siç jeni në dijeni ekipet shumë sportëshe përfaqësuese të Vllaznisë, që në vitin 2021 marrin fondin nga Bashkia Shkodër përmes projekteve të paraqitura dhe të fituara në mbështetje të programit të financimit ReLoad. Këto projekte që aktualisht po implementohen kanë kohëzgjatjen e tyre deri më 30 Qershor të vitit 2023.

Para mbarimit të kohëzgjatjes së mësipërme, pritet që të hapet përsëri thirrja për projekte për mundësimin e vazhdimësisë së mbështjetjes financiare të Bashkisë Shkodër ndaj ekipeve shumësportëshe përfaqësuese të emblemës së VLLAZNISË.

Bashkëpunimi me Bashkinë Shkodër dhe konkretisht me zyrën e Sportit gjatë këtyre viteve ka qenë shumë i mirë, bashkëpunim të cilin shpresojmë që ta vazhdojmë dhe për vitet 2023-2025.

Në emër të Ekipeve shumë sportëshe përfaqësuese të VLLAZNISË kërkojmë të marrin pjesë në një dëgjesë në lidhje me:

-Projekt buxhetin e Sportit për vitin 2023;

– Fondeve që parashikohen të vihen në dispozicion të thirrjes për projekte 2023-2025;

– Investimeve në infrastrukturën Sportive në vitin 2023.

Mbesim në pritje të një pergjigje nga ana Juaj.

Me respekt,

Florian Zekja

Përfaqësues ligjor i Volejbollit të Femrave të Vllaznisë

Aleksander Leqejza

Përfaqësues ligjor i Volejbollit Meshkuj të Vllaznisë

Bledar Gjeçaj

Përfaqësues ligjor i Basketboll Meshkuj Vllaznia

Albert Marashi

Përfaqësues ligjor i Atletike Vllaznia

Zef Ndou (Gjoni)

Përfaqësues ligjor i Boks Meshkuj

Leonat Kola

Përfaqësues ligjor i Ekipit të Ciklizmit

Artur Lagja

Përfaqësues ligjor i Peshëngritjes Meshkuj

Nazmi Elezi

Përfaqësues ligjor i Mundjes Meshkuj

Lazer Matija

Përfaqësues ligjor i Futbollit Femra

Kol Shiroka

Përfaqësues ligjor i Not Vllaznia

Leonard Luli

Përfaqësues ligjor i Gjimnastike Vllaznia

Aurora Shkoza

Përfaqësues ligjor i Xhudo Vllaznia

Tonin Binoshi

Përfaqësues ligjor i Ping Pong Vllaznia

Altin Loshi

Përfaqësues ligjor i Boks Femra

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img