Wednesday, July 24, 2024

Izmir Smajlaj, në Forumin dhe Asamblenë e 7-të Evropiane të Atletëve në Romë

Lexo

Atleti i mirënjohur shkodran, Izmir Smajlaj, kampion dhe rekordmen i grave të kërcimit së gjati dh tre hapsh, është pjesëmarrës në Forumin dhe Asamblenë e 7-të Evropiane të Atletëve në Romë, e cila po organizohet nga Komitetet Olimpike

Smajlaj,  anëtar i Komisionit të Atletëve dhe Bordit Ekzekutiv së bashku me Ana Burda, kryetare e Komisionit Shqiptar të Atletëve, janë përzgjedhur nga Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar (KOKSH) për të përfëqësuar olimpizmin shqiptar në Forumin dhe Asamblenë e 7-të Evropiane të Atletëve në Romë, e cila po organizohet nga Komitetet Olimpike Evropiane (EOC) në bashkëpunim me CONI Italia.

Pika kryesore e këtij aktiviteti ishte zgjedhja e anëtarëve të rinj në Komisionin e Atletëve të EOC për mandatin e ardhshëm dyvjeçar.

Komiteti Olimpik Kombëtar Shqiptar mbetet i përkushtuar për të kontribuar dhe për të sjellë zërin e sportistëve tanë në EOC dhe të sigurohet që zëri i tyre të dëgjohet dhe të bëhet i vlefshëm.

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img