Wednesday, May 22, 2024

Krenar dhe krenar që jam Master i tij i Teknikës së Futbollit. Nga Eugen Zeka-Itali

Lexo

Ai quhet Denis Meçani. Ai e do futbollin dhe ëndrra e tij është të bëhet një lojtar i vërtetë. Prej disa muajsh i kam bërë ato si Master i Teknikës së Futbollit përmes stërvitjeve individuale. Absolutisht, të gjitha këto pa i hequr asgjë angazhimeve të tij në ekipin dhe shkollën e vet.

Vendosa t’ia dedikoj këtë post, në respekt dhe admirim për atë që është dhe për atë që bën, duke ndjekur ëndrrat e tij.

Denisi është një djalë flori, i sjellshëm dhe shumë i gatshëm të përmirësohet. Dua të specifikoj se ai është gjithashtu shumë i mirë në pajtimin e futbollit me shkollën, duke i bërë të dyja shumë mirë. Një shembull i vërtetë dhe i bukur për moshën e saj të re.

Nuk jam magjistar që të parashikoj të ardhmen dhe të di se deri ku do të shkojë. Përkundrazi, ajo që mund të them me siguri është se Denisi po bën gjithçka që një i ri duhet të bëjë për të ndjekur ëndrrat e mira dhe për të ndërtuar hap pas hapi të ardhmen e tij.

Brenda apo jashtë futbollit, suksesi do të jetë në anën e tij dhe Denisi do të jetë fitues kudo që të shkojë në jetë.

Rruga është e duhura. Shkojmë..!

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img