Thursday, February 29, 2024

Vllaznia-Skënderbeu. Të premten, ora 17:00, në “Loro Boriçi”. KF Vllaznia, nxjerr në treg biletat. Kujtese! Të ardhurat e mbledhura nga shitja e biletave shkojnë për Shtëpinë e tëMoshuarve dhe Shtëpinë e Fëmijës

Lexo

𝐁𝐥𝐢 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭ë𝐧 𝐝𝐡𝐞 𝐃𝐡𝐮𝐫𝐨!
KF VLLAZNIA – KF SKENDERBEU
Duke filuar nga sot, biletat mund t’i gjeni:
Tek dyqani UNIVERSAL
(Ora 09:00 – 20:00)
Biletaria e Stadiumit “Loro Boriçi“
Të Enjten dhe të Premten
(Ora 10:00 – 18:00)
Market VLLAZNIA – Tek Stacioni i Trenit
ONLINE: https://shop.vllaznia.al/biletat/
𝐉𝐮 𝐤𝐮𝐣𝐭𝐨𝐣𝐦ë 𝐬𝐞 𝐭ë 𝐠𝐣𝐢𝐭𝐡𝐚 𝐭ë 𝐚𝐫𝐝𝐡𝐮𝐫𝐚𝐭 𝐞 𝐦𝐛𝐥𝐞𝐝𝐡𝐮𝐫𝐚 𝐧𝐠𝐚 𝐬𝐡𝐢𝐭𝐣𝐚 𝐞 𝐛𝐢𝐥𝐞𝐭𝐚𝐯𝐞 𝐭ë 𝐤ë𝐬𝐚𝐣 𝐧𝐝𝐞𝐬𝐡𝐣𝐞, 𝐝𝐨 𝐭ë 𝐬𝐡𝐤𝐨𝐣𝐧ë 𝐩ë𝐫 𝐒𝐡𝐭ë𝐩𝐢𝐧ë 𝐞 𝐭ë 𝐌𝐨𝐬𝐡𝐮𝐚𝐫𝐯𝐞 𝐝𝐡𝐞 𝐒𝐡𝐭ë𝐩𝐢𝐧ë 𝐞 𝐅ë𝐦𝐢𝐣ë𝐬.
Prandaj, Eja edhe Ti! Për Vllazninë dhe për të dhuruar! Gëzojmë së bashku! 

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img