Monday, July 22, 2024

Zyrtare-Privatizimi i Vllaznisë/ Bashkia Shkodër shpall fitues të ankandit, Kompanitë e përfaqësuara nga Alban Xhaferi

Lexo

Proçesi i privatizimit të KF Vllaznia merr formën zyrtare. Institucioni i Bashkisë Shkodër, i cili deri më tani ishte pronar i vetëm ligjor i KF Vllaznia, njofton opinionin publik se ka mbyllur proçesin ankandit duke deklaruar edhe fituesin e garës, i cili është Alban Xhaferi, si përfaqësues i kompanive të biznesit bashkëpunues për blerjen e klubit kuqeblu.

Me këtë rast, paraditën e së hënës së 30 gushtit 2021, Bashkia Shkodër përcjellë për publikun komunikatën zyrtare në fjalë.

 “Bashkia Shkodër njofton fituesin ankandit me objekt “Shitje e aksioneve të K.F.Vllaznia Sh.A. ne masën 100%”:

Bashkimin e kandidatëve blerës/Operatorëve Ekonomik “ALBASPORT & ENTERTAINMENT,

sh.p.k & ALBAPHOTO, sh.p.k., me përfaqësues të bashkimit të kandidatëve blerës z. Alban Xhaferi.

Vlera e ofertës pas zhvillimit të fazës përfundimtare konkurruese të ankandit është 63,750,000 lekë.

*************************************

Autoriteti shitës, Bashkia Shkodër zhvilloi proceduren e ankandit më datë: 09.03. 2021 , ora 10.00, me proçedurë të hapur për shitjen e aksioneve e Klubit të Futbollit “VLLAZNIA” sh.a, në masën 100%. Vlera fillestare e shitjes me ankand 50,794,000 lekë.

Kanë qenë pjesëmarrës në proçedurë ofertuesit listuar më poshtë me vlerat përkatëse të ofruara:

Bashkimi i operatorëve Almiro Gurakuqi, P.F, dhe Carpathia Albania shpk, me vlerë 45,833,333 (dyzet e pesë milion e tëtëqind e tridhjetë e tre mijë e treqind tridhjetë e

tre) lekë pa TVSH.

55,000,000 (pesëdhjetë e pesë milion) lekë me TVSH.

Operatori Ekonomik /Shoqëria JONI 5 shpk, me vlerë 150,000,000 (njëqind e pesëdhjetëmilion) lekë.

Bashkimi i operatorëve ALBASPORT & ENTERTAINMENT, shpk, dhe ALBAPHOTO, shpk, me vlerë 62,500,000 (gjashtëdhjetë e dy milion e pesëqind mijë ) lekë.

Janë skualifikuar ofertuesit e mëposhtëm:

  1. Bashkimi I operatorëve Almiro Gurakuqi, P.F, dhe Carpathia

Albania shpk.

  1. Operatori Ekonomik /Shoqëria JONI 5 shpk,

Në përfundim të proçedurës së plotë të ankandit , informojmë se bashkimi e kandidatëve

blerës-“ALBASPORT & ENTERTAINMENT, sh.p.k dhe ALBAPHOTO,

sh.p.k, me përfaqësues të bashkimit të kandidatëve blerës z. Alban Xhaferi është fitues.

Vlera e ofertës pas zhvillimit të fazës përfundimtare konkurruese të ankandit është 63,750,000 (gjashtëdhjetë e

tre milion e shtatëqind e pesëdhjetë mijë) lekë.

Ky njoftim është botuar në Buletinin nr. 130 të Agjencisë së Prokurimit Publik, sot më datë 30 Gusht 2021.”

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img