Monday, April 15, 2024

FSHF-Përcaktohen datat e fillimit të kampionateve rajonale për sezonin 2023/24 na mosha U7 e deri te ajo U19

Lexo

Federata Shqiptare e Futbollit ka përcaktuar edhe datat e fillimit të kampionateve rajonale për sezonin 2023-2024 në të gjitha nivelet e moshave, që nga U7 e deri të grup-moshat U19.

Sipas vendimit të qeverisë së futbollit shqiptar kampionatet do të nisin në të gjitha zonat rajonale duke filluar nga data 1 tetor, 7 tetor, 9 tetor apo edhe më 15 tetor për t’u mbyllur që të gjitha më datën 15 maj 2024.

Bëhet fjalë për kampionate të nivelit të kategorisë së dytë, ndërkohë që çdo shoqatë rajonale do të organizojë nga 5 deri në 7 kampionate grup-moshash, në varësi edhe të numrit të skuadrave pjesëmarrëse.

Sakaq, kampionatet e grup-moshave U17 dhe U19 mund të zhvillohen edhe midis rajoneve nëse nuk plotësohet numri i ekipeve për të zhvilluar kampionatin në një zonë, edhe në këtë rast kampionati ndër rajonal fillon në të njëjtat data të përcaktuara.

Më poshtë, edhe datat e fillimit të kampionateve rajonale për çdo zonë sipas kategorive të moshave përkatëse:

Zona Durrës

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Durrës fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Durrës fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Durrës fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Durrës fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Durrës fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U17 zona Durrës fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

 

Zona Elbasan

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Elbasan fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Elbasan fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Elbasan fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Elbasan fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Elbasan fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U17 zona Elbasan fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

Zona Fier

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Fier fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Fier fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Fier fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Fier fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Fier fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U17 zona Fier fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U19 zona Fier fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

Zona Gjirokastër

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Gjirokastër fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Gjirokastër fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Gjirokastër fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Gjirokastër fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Gjirokastër fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

Zona Korçë

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Korçë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Korçë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Korçë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Korçë fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Korçë fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U17 zona Korçë fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

Zona Lezhë

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Lezhë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Lezhë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Lezhë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Lezhë fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Lezhë fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

Zona Shkodër

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Shkodër fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Shkodër fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Shkodër fillon në datën 15.09.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Shkodër fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 20.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Shkodër fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 20.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U17 zona Shkodër fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 20.05.2024.

Zona Tiranë

 • Kampionati i kategorisë së dytë U7 zona Tiranë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U9 zona Tiranë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U11 zona Tiranë fillon në datën 07.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U13 zona Tiranë fillon në datën 09.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U15 zona Tiranë fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U17 zona Tiranë fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.
 • Kampionati i kategorisë së dytë U19 zona Tiranë fillon në datën 01.10.2023 dhe përfundon në datën 15.05.2024.

 

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img