Mbyllet “Maratona e Tiranës”. Ilir Këllezi për meshkuj dhe Veretska Valentyna nga Ukraina për femra, fitues në kategorinë “Marathon 42 K”, ndërsa për kategorinë “Marathon 21 K” fitues janë dhe ukrainasi Bogdan Semenovych për meshkuj dhe Nataliia Semenoyych për femra

Lexo

“Maratona e Tiranës”, aktivitet i zhvilluar paraditen ne sotme në kryeqytetin shqiptar, Tiranë, me një pjesëmarrje massive, jo vetem nga Shqipëria por edhe nga vende të ndryshme të rajonit, ka mbyllur konkurimin e saj duke përcëktuar edhe më të mirët në bazë të kategorive përkatëse.

Në kategorinë “Marathon 42 K” për meshkuj ka triumfuar Ilir Këllezi, ndërkohë që për femra fituese është Veretska Valentyna, shtetasja ukrainase, e cila ka lënë pas rekordmenen shqiptare Luiza Gega.

Për kategorinë “Marathon 21 K” fitues është ukrainasi Bogdan Semenovych, ndërsa për femra Nataliia Semenoyych.

Lista e plotë e fituesve:

Në kategorinë Marathon 42 K tre vendet e para janë si më poshtë:

Fituesit – Meshkuj

Vendi i parë: Ilir Kellezi – Shqipëri – Fiton 5000 Euro

Vendi i dytë: Igor Jakinovski – NMKD – Fiton 3000 Euro

Vendi i tretë: Stefan Trost – Austria – Fiton 2000 Euro

Fituesit – Femra

Vendi i parë: Veretska Valentyna – Ukraina – Fiton 5000 Euro

Vendi i dytë: Luiza Gega – Shqipëri – Fiton 3000 Euro

Vendi i tretë: Kateryna Basilade – Ukraina – Fiton 2000 Euro

Në kategorinë Half Marathon 21 K tre vendet e para janë si më poshtë:

Fituesit – Meshkuj

Vendi i parë: Bogdan Semenovych – Ukraina – Fiton 2000 Euro

Vendi i dytë: Ivan Bubnov – Rusia – Fiton 1500 Euro

Vendi i tretë: Albion Ymeri – Kosova – Fiton 1000 Euro

Fituesit – Femra

Vendi i parë: Nataliia Semenoyych – Ukraina – Fiton 2000 Euro

Vendi i dytë: Adrijana Poparsova  – NMKD – Fiton 1500 Euro

Vendi i tretë: Gresa Bakraci – Kosova – Fiton 1000 Euro

Në kategorinë Tirana 10 K tre vendet e para janë si më poshtë:

Fituesit – Meshkuj

Vendi i parë: Atanas Anchevski – NMKD – Fiton 800 Euro

Vendi i dytë: Bledar Mesi – Shqipëri – Fiton 600 Euro

Vendi i tretë: Malvin Nikolla – Shqipëri – Fiton 500 Euro

Fituesit – Femra

Vendi i parë: Redia Dauti – Shqipëria – Fiton 800 Euro

Vendi i dytë: Relaksa Dauti – Shqipëri – Fiton 600 Euro

Vendi i tretë: Lorina Metaj – Shqipëri  – Fiton 500 Euro

 

- Advertisement -

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -