Friday, April 19, 2024

(Video) Futbollistët e vegjël të KF Bashkimi kontribuojnë në projektin për të Mbajtur pastër Ambjentin dhe Monumentet Kulturore

Lexo

Klubi Futbollit Bashkimi me grupin e fëmijëve organizuam projektin për të Mbajtur pastër Ambjentin dhe Monumentet Kulturore! Ku të gjithë fëmijët u përfshinë në këtë projekt dhe pastuam monumentin  Ura e Mesit -Shkodër!

“Një projekt që synon që fëmijët të mbajnë sa më pastër ambjentin ku i rrethon, të kujdesemi për mjedisin dhe monumentet kulturore!”, thotë për Veriu Sport, drejtuesi i Klubit të Futbollit Bashkimi, Ervin Alushi, i cili ndër të tjera falendeon të gjithë fëmijët që u shprehen të gatshëm të marrin pjesë në këtë projekt!

(Video) Futbollistët e KF Bashkimi gjatë pastrimit të mjesidit në kuadër të projektit për Mbajtur pastër Ambjentin dhe Monumentet Kulturore.

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img