Wednesday, February 28, 2024

(Video) Kolegjumi i Arbitrave Shkodër, hap kursin për arbitrat e rinj 2022-2023

Lexo

Kolegjumi i Arbitrave Shkodër, hap kursin për arbitrat e rinjë për sezonin 2022-2023 në qytetin ku erdhi për herë të parë futbolli në Shqipëri, për meshkuj dhe femra.

Kolegjumi i arbitrave Shkodër, së bashku me Akademinë e Arbitrave të krijuar për herë të parë në Shqipëri, vazhdon traditën në nxjerrjen e gjyqtarëve të rinjë dhe të kalifikuar.

Prej 10 vitesh, ky kolegjum drejtohet nga kryetari Dritan Salaj, ish arbitër ndërkombëtar i FIFA-s, i cili krahas karrieres së pasur si arbitër vazhdon të drejtojë me sukses kolegjumin e arbitrave Shkodër.

Nga gjiri i këtij kolegjimu që është edhe më i vjetri në Shqipëri, kanë dalë gjyqtari dhe gjyqtarja e parë me stemen e FIFA-s, që i kanë dhënë të drejtën për të gjykuar në ndeshjet ndërkombëtare të futbollit.

Seancat teorike, praktike dhe fizike për përgatitjen për gjyqtarë futbolli zhvillohen nga profesionistë të kualifikuar. Kjo eksperiencë ju jep mundësinë të gjykoni ndeshje futbolli, brenda dhe jashtë Shqipërisë duke ngritur gradualisht shkallët e cilësisë tuaj sportive.

Ftohen të rinjtë dhe të rejat e Shkodrës të bëhen pjesë e botës së arbitrit në Kolegjumin e Arbitrave Shkodër. Kontaktet mund t’i gjeni në FB dhe Instagram-Kolegjumi i Arbitrave Shkodër.

(Video) Për më shumë ndiqni edhe vidion me spotin e përgatitur me këtë rast.

- Advertisement -spot_img

PËRGJIGJU

Ju lutemi shkruani komentin tuaj!
Ju lutem shkruani emrin tuaj këtu

Të fundit

- Advertisement -spot_img